Семейна фотосесия

Когато Дамян навърши 6м. реших да го отпразнуваме със семейна фотосесия в студио, тъй като се падаше ноември и сметнах че ще е по-удобно. Тогава още не можеше да седи стабилно и на снимките или някой го държеше или бе в легнало положение.

С Дарко реших да изчакам да навърши 1г., когато вече могат да се получат повече варианти.

Ето че няколко дни след рожденият ден на Дарко отидохме в парка на Военна академия, където направихме фотосесията.

Няколко часа преди това бях на фризьор, където ми направиха съвсем различна прическа от обичайните с които ходя и сега ще остане завинаги увековечена 🙂

В галерията съм избрала снимките, който най-много ми харесват.

Тук се получи непланирано небрежно отстрана на Дарко, защото не искаше да стой мирен и тръгна напред, дефекта се получи в ефект бих казала.

Много държех да им намеря жълти вратовръзки. Жълти, защото жълтото е цветът на Лъва, какъвто е Дарко. А вратовръзките при малките момченца винаги са ме разтапяли и ги намирам за изключително сладурски. Въпреки че обиколих над 10 магазина не успях да намеря това, което търся и тогава започнах да търся в интернет как се прави вратовръзка. Реших да не рискувам да ги правя сама.  Купих си лента от едно магазинче тип “игла и конец” и в едно шивашко ателие я занесох, където за 1 час ми ги направиха.

Пожелавам си винаги да се държат така за ръце и да си помагат един на друг, е може и да се пошляпват от време на време, но да знаят че винаги има на кой да разчитат!

Защото семейството е затова, да предаде най-важните ценности и  да се държи винаги заедно.

Добре че се сетих да взема одеалцето.

Радвам се че избрах фотосесията да се състои към 5-6ч следобяд, като преди това децата се бяха наспали и нахранили добре, както се вижда и от снимките бяха в много добро настроение и желание за позиране. 🙂

 

Сменихме по един тоалет, много е приятно да се преобличаш в парка. :))

Беше едно много приятно и забавно семейно преживяване.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *